Tudatos kommunikáció a hétköznapokban – 12 napos program

Sokszor nem értjük, hogy egy-egy helyzetben miért úgy reagálunk, ahogy az éppen tettük és bizonyos konfliktus megoldásaink miért nem úgy sikerülnek, ahogy mi azt igazán szeretnénk. Gyakran nem értjük, hogy egy-egy ember miért úgy viselkedik velünk, ahogy talán azt meg sem érdemeljük.

 • Szeretnénk sikeresek lenni, de valahogy még mindig úgy érezzük, hogy bár sokat fejlődünk, mégsem eleget
 • Szeretnénk jobb kommunikációs technikát alkalmazni az életünk és konfliktus helyzetekben, de egyelőre még gyakran saját magunkhoz sem merünk őszintének lenni
 • Szeretnénk részesülni abban a „titokban”, ami az igazán sikeres embereket fémjelzi
 • És nem utolsó sorban, mi is szeretnénk olyan magabiztosak és hittel teliek lenni, mint azok, akik valóban tudják, hogy mit és miért tesznek

Ha ezeket mind te is szeretnéd, akkor nincs már hátra, mint tovább olvasni!

Hol van a megoldás, hogy a „szeretnék” helyett „tudom” legyen az én életemben is?

A megoldás Benned van! Abban a nagyszerű és csodálatos emberben, aki benned lakik, aki arra vár, hogy megismerd és kitárd számára a világ kapuját és ennek következtében felfedezd megannyi lehetőségét. Hidd el, TE is nagyon értékes vagy! Gyakorlással, önmagad megismerésével, kommunikációd fejlesztésével és a határaid kiszélesítésével Te is képes vagy a változásra!

De hogyan leljek önmagamra és a megfelelő kommunikációra?

Ha szeretnél az életedben hatékonyabban érvényesülni, mindezt jobb kommunikációval és önismerettel tenni, de mindennek megismeréséhez és felfedezéséhez szükséged van egy támogató segítő eszközre, és mindehhez otthonról sem szeretnél kimozdulni, akkor még mindig olvass tovább, mert ez az önbizalmat is erősítő program Neked is szól!

Mit kapsz a „Tudatos kommunikáció a hétköznapokban” 12 napos programtól?

 • Ismeretanyagot az emberekhez
 • Ismeretanyagot önvalódhoz
 • Hatékony kommunikációs technikát
 • Konfliktuskezelési ismereteket
 • Sok-sok kérdést, amellyel jobban megismerheted önmagad és motivációdat

Mit fogsz nyerni a program elvégzésével?

 • Saját magad mélyebb megismerését
 • Mások őszintébb megértését és elfogadását
 • Hatékonyabb problémamegoldást
 • Tudatosabb és sikeresebb élethelyzeteket
 • Tettre kész és kifejezőbb kommunikációt
 • Erőt az életed magabiztosabb kézben tartásához

Ha elmennél egy életvezetési tanácsadóhoz, vagy life coach-hoz, akkor garantálom, hogy ezért az önvalód megismerésének tudásáért, a 12 napos ismeretanyagért, a sok-sok kérdésért, amit most itt összeszedtem legalább 4-5 ülésen kellene részt venned. Ennek díja alkalmanként minimum 10.000 Ft lenne. Ha most számolunk, akkor ennek a végösszege legalább 50.000 Ft. Viszont ennek a programnak az ára csak a töredéke az előbbinek.

Megrendelem

Kinek szól ez a program?

Neked szól ez a program, ha…
amellett voksolsz, hogy a fejlődés soha nem ér véget, azaz mindig van honnan, hova fejlődni. Mindemellett szeretnél jobb kommunikációs technikát, szeretnél hatékonyabb problémamegoldást, több sikert az életedben és nem utolsó sorban szeretnéd jobban megismerni önmagadat úgy, hogy te magad találod meg a számodra fontos válaszokat kérdéseimre (mint a valódi  life coaching órák során).

Kinek nem ajánlott ez a program?

 • Akinek nincs kedve leülni és elgondolkodni önmagán és saját helyzetén
 • Aki nem hajlandó lépésről-lépésre a feltett kérdéseket megválaszolni
 • Aki gyors, és kizárólag instant megoldásokat akar az életében
 • Aki nem szeretné komolyan venni a programot
 • Aki, már úgy érzi, hogy mindent tud és tökéletes.

DE EGY FONTOS, ha esetleg mégis rászánnák magukat, a program számukra is nyitva áll!

Nagyon hálás vagyok ennek a „Tudatos kommunikáció a hétköznapokban” 12 napos programnak és egyben egy kicsit büszke is vagyok magamra. Hogy miért? Mert én voltam az, aki végső elhatározást adott Áginak ennek kidolgozásában. Hogy ezt, hogyan kell érteni? Nem tehettem meg azt, hogy life coach ülésekre járjak, pedig szükségem lett volna rá, így megkerestem Ágit. Szerettem volna tudni, hogy az én helyzetemre és problémámra mit tud ajánlani. Ő említette, hogy már egy ideje körvonalazódik a fejében egy én-megismerő program, ami egyben konfliktus kezelésről, önérvényesítésről, és kommunikációs technikáról is szól, amit érdemesnek gondol kidolgozni, mert sok embert érint. Az általam történt megkeresést, pedig jelnek veszi és összeállítja ezt a segítő eszközt. Így lettem én ennek a programnak az első szorgos használója. A program egy jó befektetés volt számomra és 100%-ban megérte. Nagyon hasznosnak találtam, mert nem sejtettem, hogy ennyire tévúton vagyok egy-egy konfliktusom tekintetében, és azt hiszem, hogy ezt egyedül nem tudtam volna megfejteni. A mögöttük álló információkra szintén nem jöttem volna rá magamtól. Ezt is a „Tudatos kommunikáció a hétköznapokban”  segítségével tudtam meglátni, amiért nem győzök hálásnak lenni. Azóta nagyon sokat fejlődtem, mérföldeket javult az önismeretem, kommunikációm, a kiállásom a programban javasolt megoldások használatával.  Bátran merem ajánlani másnak is, mert nekem bevált. – Horvátné Erzsi

Miért ezt a programot válasszam?

 • Ilyen típusú fejlődési lehetőség nincs még egy a piacon, amit ennyire egyszerűen, otthonról, kényelmesen saját ütemben elvégezhetsz.
 • A fejlődéshez csak te magad kellesz és a kitartásod készségeid gyarapításához
 • Aki úgy vallja, hogy képtelen számítógép monitorról olvasni, és inkább kézben tartaná a programot az is el tudja végezni 12 hét alatt. (Teszteltük!) Hogy miért? Mert a program olvasmányos, érthető, szerkesztése felhasználóbarát. (Nyomtatott formában is megvásárolható!)
 • Összetett anyagot kapsz egy szolid kétszemélyes éttermi vacsora áráért! Nem csak olyan készségszintű tudásanyagot, amit gyakorlatba átültethetsz, hanem kérdések tömegét is, amit life coach ülések során kapnak az ügyfelek. DE valójában annál is többet! Tudásod mélyítésén kívül, őszintébb önismeretet és fejlődést nyersz!
 • Úgy fejlődsz, hogy nem leszel közben lelki hullámvasúton. Olvasol, válaszolsz a kérdésekre, gyakorolsz, és közben tudatossá válsz!

Megrendelem

Mit kell tennem? Hogyan részesülhetek én is ebben a hat hétre szabott programban?

Ha szeretnéd, hogy már végre a Te életed is a változás útjára lépjen, akkor nem kell mást tenned, mint megrendelned a meghirdetett „Tudatos kommunikáció a hétköznapokban” 12 napos programunkat. Mi elküldjük Neked a 12 napra szóló leckét, amiből minden héten két leckét lenne szükséges feldolgoznod, hogy Te is másfél hónap alatt változni és változtatni tudjál.

Ha úgy érzed, hogy ez a tempó számodra túl gyors, az sem baj. Itt nincs számonkérés, kötelező felkészülés, nem kell sehova sem eljárnod, akár szombatonként felkelés után pizsamában, vagy délután egy finom kávé vagy tea társaságában is elgondolkodhatsz az ismeretanyagon és megválaszolhatod a kérdéseket, akár írásban is. Tanácsolom a kérdések írásos feldolgozását, ezért szükséged lesz még egy füzetre is.

Javaslat

 A heti kétszeri időpontot ütemezheted hétfői és csütörtöki napokra, de amennyiben Te úgy érzed, hogy ez neked túl sok, akkor minden héten dolgozz fel csak 1 leckét, így ebben az esetben számodra a program kifutási ideje 3 hónap lesz.
Ahogy Neked a legmegfelelőbb olyan gyorsan haladsz, de ne rohanj, mert ez a kulcs!

Vigyázat

 Annak, aki csak lóhalálában szeretne végigfutni az összes leckén mélyebb megértés és gondolkodás nélkül és csak félvállról venné az önismereti kérdések átgondolását és válaszainak a megadását, annak az anyag igazi megértése és beépülése lehet, hogy nem lesz 100%.

Bevallom őszintén, hogy én nem vettem elsőre igazán komolyan a programmal kapcsolatos felhasználási javaslatot. Így csak végigszaladtam a programon és még a gyakorlatokat sem készítettem el. Nem mélyültem el az anyagban, így a változást csak vártam. De nem jött! Aztán úgy döntöttem, hogy komolyan leülök és az első naptól az utolsó napig átrágom magam az anyagon. Hetente csak 1 napot dolgoztam fel viszont többször elolvastam az ismeretanyagot és sokat gondolkodtam a kérdéseken. Nem rohantam, sokat figyeltem magamat, másokat, és valami megváltozott bennem. Úgy érzem, hogy igazán pozitív irányba indult meg az életem. Azt hiszem, hogy komoly elakadásaim voltak és vannak is, de most már tudom, hogy ezek miből jönnek és mit tehetek értük. Egészen kinyitotta a gondolkodásomat ez az anyag és én már ezért nagy köszönettel tartozom. Szívből ajánlom! – Helga, Budapestről

Mennyibe kerül mindez számomra?

A mi ajánlatunk díja egy nagyon kedvező, akciós life coach ülés ára! SŐT még annál is több! A life coach ülések során nem kapsz ismeretanyagokat és konkrét technikákat, tanácsot azzal kapcsolatban, hogy mit érdemes tenned, merre érdemes a változásért elindulnod. Itt viszont, ezt a plusz tudást is megkapod a sok önismeretet segítő kérdés és feladat mellet, ami valódi önjáróvá fog téged tenni, ha te is úgy akarod!

A program eredeti árát bruttó 15.000 Ft-ban határoztuk meg, de úgy éreztük, hogyha az emberek fejlődését egy akciós árképzéssel mi is támogatni tudjuk, akkor ezt megtesszük. Így lett a végső ára bruttó 8000 Ft. Ez a díj a 6 hetes, heti két alkalmas változás elősegítésért nem is sok, ugye?

Hogyan vásároljam meg?

Kattints a Megrendelem gombra például itt, vagy bárhol az oldalon és már rögtön a shopba jutsz tovább! A főoldalon keresztül is eljuthatsz a webshopba, hogy megrendeld a „Tudatos kommunikáció a hétköznapokban” 12 napos programot.

Tartalomjegyzék

Előszó
1. nap – Ahonnan jövünk
2. nap – Mivé lettünk
3. nap – A mentőcsomag, mentőcsónak
4. nap – Akadályozó tényezők
5. nap – Hangolda
6. nap – Sikeres kifejezésmód
7. nap – Hogyan oldjuk meg konfliktusainkat?
8. nap – Konfliktusmegoldást segítő eszköz
9. nap – Érzelmi felelősségvállalás
10. nap – Konfliktusmegoldás lépései
11. nap – A NEM művészete
12. nap – A köszönet
Zárszó

101 oldal, A/4, spirálozva