Ingyenes termékek letöltése

Mielőtt döntene, ismerje meg a life coachingot ingyenesen letölthető, mini könyvünkből, hogy Ön mindenképpen jól döntsön!  További ismeretanyagokért a fejlődés érdekében kattintson alább!

  

Elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot és az ÁSZF-et

Coaching a tudatos tervezés

A Coaching a tudatos tervezés című mini e-bookunkkal azoknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik már hallottak a coachingról, bár még nem olvastak ezzel kapcsolatban semmit, de szeretnének erről a szakterületről bővebb információt szerezni.  Röviden ebben az e-bookban bemutatjuk a coaching ágakat, területeket, magát a coachingot és a life coachingot. Azoknak is ajánljuk, akik már a Win-Win Life Coach Tanfolyami Kézikönyvvel kacérkodnak, de még kellene a végső lépésük előtt egy kis plusz információ, vagy akik pusztán kíváncsiságból találtak rá erre a területre.

 

10 pontban a boldogabb életért

A boldogság bennünk van! Sokszor a körülmények áldozatainak hisszük magunkat, amiért abban a pillanatban nem tudunk akkora boldogságot realizálni, mint mi azt szeretnénk. Ehhez nem kell más, mint tudatosabb és tervezettebb élet, illetve még azok a lehetőségek is, amit mi a 10 pontban a boldogabb életért minijegyzetünkbe beletettünk. Még a pontokat lehetne tovább folytatni, de, ha valaki, már ennek a 10 pontnak a figyelembe vételével próbál élni, már sokat tesz azért, hogy boldogabb legyen. Sokszor csak az a baj, hogy nem látjuk az erdőtől a fákat, pedig azok ott vannak, ha hiszünk ebben, ha nem!

 

10 pontban a hatékony célmeghatározáshoz

Fontos lenne, ha az életünket tervezettebben és szervezettebben élnénk. Ehhez viszont célok kellenek. Ha jobban átgondoljuk egy-egy lépésünket sok kellemetlen döntéstől és helyzettől tudnánk magunkat megkímélni. Itt egy kis gyors-segédlet azok számára, akik szeretnének hatékonyan célozni!