Gyakori kédések

 

Jelentkezzek-e, ha még nem vagyok abban biztos, hogy ez a pálya nekem való?

Természetesen jobb az, ha valaki 100%-ban biztos valamivel kapcsolatban. Ezért is írtunk egy tanulmányt a coachinggal kapcsolatban, amiből olyan fontos információkat tudhat meg, ami ebben a döntésében segítségére lehet. Ezt az anyagot, bárki ingyenesen letöltheti.  Ingyenes olvasmány a coachingról   

Érdemes-e jelentkeznem, ha én nem akarok erre üzleti célú vállalkozást indítani?

Ha érdekli ez a terület, azaz a life coaching, szeretne mélyebben elmerülni a témában, vagy csak a saját életét szeretné hatékonyabban irányítani, családját, barátait célirányosabban segíteni, akkor mindenképpen érdemes.

Tulajdonképpen, kinek szól ez a kézikönyv és hogy néz ki ennek a tanfolyami kézikönyvnek a feldolgozása?

A mi Win-Win Life Coach Tanfolyami Kézikönyvünket bárki megveheti, aki szeretne emberekkel foglalkozni. Nincs megkötés annak tekintetében, hogy milyen előképzettséggel, előtanulmányokkal rendelkezzen az a személy, akit érdekel a life coaching. Vannak coach ismerőseim, akiknek nincsen diplomája, mégis nagyon professzionálisan űzik a life coach szakmát. Aki megrendelés útján megvásárolja a Win-Win Life Coach Tanfolyami Kézikönyvet, gyakorlatilag az átutalás jóváírása után e-book formájában megkapja az egész tudásanyagot az e-mail címére, amit majd saját maga tetszés szerinti ütemezésben oszt be. Fontos, hogy a gyakorlatokat otthon elvégezze, kezdjen saját eseteken élőben gyakorolni. Figyeljen és tesztelgessen, akár a mindennapi ügyintézés során, kapcsolataiban is próbáljon meg coaching szemüvegen keresztül figyelni. Ha valaki komolyan gondolja a life coachingot, akkor számára még az is fontos, hogy a tudásanyag áttanulmányozása után az ellenőrző kérdésekre is tudja a választ.

Érdemes-e letöltenem, ha már van coach végzettségem?

Természetesen, mi nem akarunk senkit meggátolni ebben a cselekedetében. Ha valaki szeretné a mi tudásanyagunkat is megtapasztalni, akkor nyugodtan megteheti. Olyan coachoknak is ajánljuk, akik szeretnék bővíteni tudásukat, mert esetleg más területen tevékenykednek, akár business coachok, vagy executive coachok, művészeti coachok, orvos coachok, eletmód coachok stb. Illetve, ha úgy érzi, hogy valamiért az a life coach képzés, amin korábban részt vett, nem adta meg azt a tudást, amit remélt, akkor azoknak is ajánljuk, mert biztosan talál ebben a kézikönyvben olyan információkat, amivel pótolhatja hiányosságait.

Miben különbözik ez egy tantermi, tanfolyami képzéstől?

Nem helyhez kötött, bárhol elvégezhető, saját ütemben megtapasztalható. Nem kell fáradságosan jegyzetelni azért, hogy a tudását haza tudja vinni.  Saját, felbecsülhetetlen értékű tapasztalatokkal gazdagított kézikönyvnyi tananyag. Nem utolsó sorban egytized áron megkapható mindaz az elméleti tudás, gyakorlati elemekkel, ami egy life coach praxis elindításához szükséges. Viszont ennek az anyagnak a feldolgozása során is gyakorolni kell, figyelni, tapasztalni, máshogy ezt a szakmát ugyanis nem lehet professzionális szinten űzni. Tehát gyakorlatilag abban különbözik, hogy nem személyesen vesz részt egy tanfolyamon és lényegesen olcsóbb.

Mi kell ahhoz, hogy life coach praxisom legyen?

Tudom, furcsának hangzik, de gyakorlatilag semmi. Ma Magyarországon, aki akár egy ilyen könyvet, vagy bármely más oktató, life coachinggal kapcsolatos könyvet elolvas – magyarul még ilyen, a Win-Win Life Coach Tanfolyami Kézikönyvön kívül nem létezik – és annak segítségével gyakorol, life coach praxist tud indítani, ha kellően felkészültnek érzi magát. Persze, nem győzöm hangsúlyozni, hogy nagyon fontos, hogy az illető, aki erre a szakmára adja a fejét, az rendelkezzen azokkal az ismeretekkel, amit mi a kézikönyvünkbe beletettünk. Ismerje saját magát, határait és gyakoroljon. Life coach vállalkozás indításához nem kell semmiféle tanfolyami tanúsítvány, vagy végzettséget igazoló okirat.

Kinek ajánljuk a Win-Win Life Coach Tanfolyami Kézikönyvet?

Szívből tudom ajánlani bárkinek, aki szeretne az emberek mozgatórugóiba jobban belelátni, aki nagyobb emberismerettel szeretne rendelkezni, aki saját magát kívánja fejleszteni, aki már valamilyen humán területen dolgozik, aki a családjának és barátainak szeretne segíteni, vagy aki ezzel szeretne hivatásként foglalkozni.

Hogy tudom megvásárolni a Win-Win Life Coach Tanfolyami Kézikönyvet?

Ha Ön úgy döntött, hogy “IGEN, nekem kell a Win-Win Life Coach Tanfolyami Kézikönyv, mert engem is érdekel a life coaching, a fejlődés, az önismereti utazást támogató segítségnyújtás”, akkor nincs más hátra, mint a VÁSÁRLÁS, vagy MEGVESZEM vagy MEGRENDELEM, vagy MEGRENDELEM EGYÜTT gombra kattintva eljutni a webshopba, kiválassza, hogy mely terméket kérni az ebookot (csak olvasható, nyomtatása nem engedélyezett), vagy a kinyomtatott és lefűzött anyagot (spirálozott A4-es méret), majd ráklikkelni a Kosárra és a Tovább fizetéshez gombra. (Amennyiben Ön Internet Explorer böngészőt használ, és úgy tapasztalja, hogy a MEGVESZEM, MEGRENDELEM, vagy MEGRENDELEM EGYÜTT gombra kattintva nem jutott tovább a webshopba, akkor kérem, hogy a lap tetején, jobb oldalt található kék színű VÁSÁRLÁS gombon keresztül ismételje meg vásárlási szándékát. Sajnos az Internet Explorer nem mindig kedveli termék oldalunkat. Azonban, ennek a gombnak a használatával garantáltan eljut a Win-Win Coaching webshopjába.) A megrendelési felületen kérjük, adja meg adatait, majd tegye meg vásárlási szándékát. Mikor elküldte számunkra vásárlási igényét, a felületen azonnal megjelenik az Ön Megrendelő lapja, amit továbbítunk a megadott e-mail címére. Kérjük, hogy az összeget 8 napon belül küldje el bankszámlaszámunkra banki befizetés vagy átutalás útján és a közlemény rovatban szerepeltesse megrendelésének számát (# ezt a jelet is tüntesse fel). Amint megérkezett bankszámlánkra az Ön által átutalt, vagy befizetett összeg, 3 munkanapon belül elküldjük a megadott e-mail címére a letölthető fájlokat, a komplett Win-Win Life Coach Tanfolyami csomagot, ami a Win-Win Life Coach Tanfolyami Kézikönyvből a Bónusz és Szuper Bónusz termékekből áll. Amennyiben nyomtatva kérte a Win-Win Life Coach Tanfolyami Kézikönyvet, akkor abban az esetben, amint bankszámlánkra megérkezik az utalása, vagy a befizetése, akkor 3 munkanapon belül elküldjük az ajándék termékeket az Ön által megadott e-mail címére és postázzuk a Win-Win Life Coach Tanfolyami Kézikönyvet a számláva együtt a megadott címre. Azért hogy megkönnyítsük a későbbi munkáját összeállítottunk a Win-Win Life Coach Tanfolyami Kézikönyvből egy olyan kiegészítő terméket, amit kinyomtathat és felhasználhat a gyakorlatban. Ezt a terméket is e-mailben küldjük meg az Ön számára. Ide kattintva eljuthat a webshopba : http://www.lifecoachtanfolyam.hu/shop/